Vår första båt

Vår första båt

Stuvfack i akterbänk

SittbrunnPosted by Kerstin Ljunglöf Mon, July 23, 2012 21:10:45

Det käcka med att bygga båt är att man kan anpassa sådant som i annat fall inte är särskilt anpassningsbart, och man kan anpassa det lite efter vad och hur man vill. Till exempel efter kampanjer och rabatter i närliggande båtbutiker, kan man kapa hål för att täcka med en lucka i precis rätt mått mätta, till ett pris lite bättre än konkurrenters vid just ett visst tillfälle.

Så när det var dags att skära upp ett hål till stuvfack samt åtkomst av tätning av rodergenomföring och vajrar till styrdon, läs ratt, så var det bara att googla upp det mest förmånliga priset på däckslucka och att välja mått därefter. Luckan köpes av SeaSea.

När det sedan var dags att köpa lucka från ovan nämnda företag så var det lika enkelt som det mesta annat med hjälp av dagens internet, att klicka på bild och samla i kundvagn. Sedan var det precis som det mesta annat med hjälp av dagens internet, ett litet krux på vägen; två olika alternativ att välja mellan.

1. Skicka varor till butik: hämta där, betala i kassan, fraktavgift tillkommer.

2. Hämta varor i butik: betala i kassan, ingen fraktavgift tillkommer.

Vi valde alternativ nummer två och ser med glädje fram emot att få hämta vår icke måttbeställda lucka för att montera över vårt måttanpassade hål. Kampanjer är för härliga!

Dagens Haiku:
plasman kapar hål
måtten blir som vi tycker
stålet fräser till

  • Comments(0)//blogg.sy-ash.se/#post27