Långsegling

Långsegling

Hemkomst

SeglingPosted by Kerstin Ljunglöf Mon, September 21, 2015 22:46:17

Tack för ett sådant fantastiskt mottagande!

Familj, vänner och bekanta, Bua-bor och Bua Båtsällskap, ni gjorde lördagen till en dag vi kommer att minnas i resten av våra liv. Att få ett sådant välkomnande hade vi inte kunnat drömma om, vi trodde knappt våra ögon när vi fick syn på den välkomstkommitté som samlats på kajen och vilken fest det sedan blev med bubbel och tårta, presenter, hurra-rop och Hallands bästa live-band.

Vi hann inte prata med er alla, än mindre krama om er allihop, men ni ska veta att det betyder mycket för oss. Vi kom verkligen hem och det är en oslagbar känsla.

Än en gång, TACK!  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Harriet Hägg Sat, October 03, 2015 22:06:28

Det har varit roligt att följa er resa och att vara med och ta emot er när ni kom hem. Hoppas ni har landat lite nu och njuter av varmvatten o tvättmaskin

Posted by Ylva och Olle Wed, September 23, 2015 21:12:34

Ni är fantastiska, tack vare er har vi lärt känna en massa nya kulturer och känna av 20000 sjömil från soffan här hemma:) Kram

Posted by Johan Tue, September 22, 2015 10:12:35

Jag har följt ert fantastiska äventyr sedan starten och tackar ödmjukast för att ni delat med er av era fantastiska upplevelser. Lika tråkigt som att er resa är slut, lika roligt är det att ni återvände hela, nöjda och med "uppdraget" slutfört!

Mvh Johan

Posted by Ulla och Sven Tue, September 22, 2015 08:58:45

Tack själva. Vi är så glada att ni äntligen är hemma.